miercuri, 11 iulie 2012

Saptamana patch-urilor

Producatorii de jocuri s-au trezit vara sa faca DLC-uri si patch-uri pentru jocurile lor.
Diablo 3 cu patch-ul la versiunea 1.03 cu a, cu b pentru ca Blizzard nu sunt in stare sa faca o treaba bine si corect de la inceput. Pe langa asa zisele corectari de bug-uri si echilibrari ale jocului care au distrus contributia vitezei de atac la DPS-ul personajelor si a insemnat schimbarea echipamentului folosit a fost introdusa casa de licitatii pe bani reali. Si pentru ca Blizzard sunt o companie jegoasa isi trag 15% din banii obtinuti prin vanzarea obiectelor, ceea ce nu are justificare ei si-au vandut deja jocul (sau au promisiunea de la Annual Pass ca vei juca cel putin un an).


Star Wars the Old Republic a dat drumul la patch-urile cu numar peste 1.3 care aduc cateva imbunatatiri la un joc altfel mort: cautare de grupuri, echipament legacy si social, asta pe langa introducerea posibilitatii de transfer a personajelor intre servere. Singura problema e ca nu se joaca mai nimeni jocul asta, serverele si zonele sunt pustii, vorbesc la pereti cand intru.


Mass Effect 3 a avut parte de cea mai importanta actualizare printr-un DLC care adauga filmulete si explicatii despre finalul jocului, pentru a multumi jucatorii care s-au rasculat impotriva Bioware si a modului abrupt in care se termina jocul. Pe langa asta a mai aparut un DLC pentru multiplayer ce adauga baze si arme noi, iar altul a fost anuntat pentru saptamana urmatoare si va fi axat pe actiune pe Pamant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu