marți, 7 august 2012

Ma scutesc de a scrie 3000 de cuvinte despre iPhone 5

Nimic cu adevarat nou si inovator, daca ne luam dupa imaginile prezentate de un service japonez ca fiind ale componentelor oficiale Apple ce vor alcatui iPhone 5.
Vom sti mai bine pe 12 Septembrie se pare, pentru ca aceasta este data la care se zvoneste ca vor fi anuntate oficial atat noul iPhone 5 cat si mini iPad-ul. Disponibilitatea in magazine este prevazuta pentru 21 Septembrie, conform informatiilor emanate de fabrici din China.

Sursa techspot.com

2 comentarii:

  1. Am vazut si pe undeva un fel de prezentare a device-ului, dar nu eram sigura ca e ceva real, nu contrafacut :)) Vedem pe 12, astept cu nerabdare sa vad pretul. Ca utilizator de iPhone 4S ma declar mega multumita, dar ma uit cu jind la display-ul nesimtit de mare al noului Samsung ;)

    Ce mi-as dori de la noul iPhone e sa vina cu o baterie cu o dudata de viata mult mai mare. In conditiile in care am mai mereu fie 3g-ul , fie WiFi-ul pornite, in fiecare seara trebuie sa il incarc. Neplacut .

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate la partea de design... nu s au facut multe modificari... dar la partea de soft sunt sigur ca sunt inbunatatiri majore :D

    RăspundețiȘtergere