joi, 9 august 2012

GTA 3 se intoarce!

Grand Theft Auto 3 a fost lansat in magazinul PSN ca parte a seriei PlayStation 2 Classics dar inainte sa va infigeti sa-l cumparati trebuie sa stiti ca nu are suport pentru rezolutii HD si nici sistem de trofee. Banii vostri va vor aduce acelasi joc care a fost vandut in 2001 si cum asta probabil nu va fi destul s-ar putea sa vreti sa asteptati pentru varianta refacuta de fani si care se afla intr-un stadiu destul de avansat.
Grand Theft Auto III: Rage Classic este tot ce iubiti si vreti de la acest joc revolutionar - dar in HD, titlul este convertit pentru a rula pe engine-ul folosit in GTA 4. Masinile se conduc mai bine iar luptele pedestre nu mai sunt nici pe departe atat de dificile pe cat erau.



Proiectul este facut de aceeasi echipa care a lucrat la  Vice City Rage si San Andreas Rage. Pentru mai multe detalii puteti merge sa vedeti cele 80+ de pagini de postari de forumul dedicat.

Sursa techspot.com

3 comentarii:

  1. Deci cat ma jucam eu jocul asta acum cativa ani buni :D unul dintre cele mai reusite jocuri dupa parerea mea...

    RăspundețiȘtergere
  2. cum asta e ultimul tau post, si ma facuse curios ..uite ultima stire

    "
    Blaster_nl Posted: Thursday, Nov 8 2012, 14:40


    QUOTE (misterright1 @ Tuesday, Nov 6 2012, 16:08)
    is this mod dead? because i hear the members are quiting?

    This mod died a looooong time ago."

    dar venisem aici doar sa-ti zic ca a fatat mata un bou

    daca iti place sa injuri pe bloguri, si sa strici ziua altora, ia tu o muie si tine pt. tine povestile cu femei din viata ta

    RăspundețiȘtergere
  3. Well, poate am altceva care imi ocupa prea mult timp ca sa mai am si pentru scris pe blog.
    Dar ma voi stradui sa iti dau motive sa injuri, sa nu fii prea trist si singur in fata ecranului la care te uiti fara vreun scop.

    RăspundețiȘtergere